Förpackningsmaskiner

Bosch SVE Doy Zip-förpackningsmaskin

Syntegon SVE Doy Zip-förpackningsmaskin

Kafeko representerar ledande tillverkare av förpacknings- och processutrustning på den nordiska marknaden. Våra huvudmän i Finland är Syntegon Technology GmbH, Statec-Binder, pester pac automation, Herma, Mekitec, Probat-Werke och Laetus.

Förpackningsmaskin eller komplett förpackningslinje

Vi levererar enskilda förpackningsmaskiner och kompletta förpackningslinjer för följande produkter:

- livsmedelsprodukter 
- bageriprodukter
- mejeriprodukter 
- läkemedel
- teknokemiska produkter 
- kosmetik och läkemedelsutrustning 
- tekniska komponenter och utrustning 
- foder
- frön 
- pulver 
- socker 
- malt
- plast granulat 
- kalk

och många fler produkter.

Förpackningsmaskiner för olika typer av förpackningar

Vi erbjuder vertikala påsmaskiner, flowpack maskiner, Pic&Place – robotlösningar, kartoneringsmaskiner, Toploaders och lådpackare. Beroende av produkt levererar vi skruvdoserare, multiheadvågar, linjärvågar, räknare och volymdoserare till vertikala påsmaskinerna. Till flowpack maskinerna levererar vi även buffert lösningar, inmatnings och grupperingsutrustning mellan processutrustningen och själva packmaskinen. Vi erbjuder även fyllningslinjer för säckar och ”Big-Bags” samt pallastare för säckar. Vi integrerar även kvalitetskontroll av förpackningarna så som kontrollvågar, X-Ray utrustning samt serialisering. Förutom förpackningsmaskiner och linjerna erbjuder vi processutrustning för sötsaksindustrin, läkemedelsindustrin samt kafferosterier. Vi kan även integrera maskiner och utrustning från en tredje part i våra förpackningslinjer. Våra huvudmän ansvarar i dessa fall för hela layouten och integrerar dessa maskiner till en egen fungerande helhet.

Förpackningsmaskiner för konsumentprodukter

Bosch Pack 401 – Flowpackmaskin

Syntegon Pack 401 – Flowpackmaskin

Typiska produkter packade med förpackningsmaskiner levererade av Kafeko är:

sötsaker, chokladprodukter, kaffe, te, kex, knäckebröd och skorpor, sallader, djupfrysta grönsaker och bär, kryddor, socker, pulver, flingor, mysli, mejeriprodukter som yoghurt, kvarg, ost och riven ost, såser, kosmetikprodukter, tvätt- och rengöringsmedel, flytande läkemedel, tabletter samt kartonerings och montagelinjer för ”medical device”-produkter.

Förpackningsmaskiner för transportförpackningar

Bosch Elematic 3001 - Lådpackare

Syntegon Elematic 3001 - Lådpackare

Vi levererar förpackningsmaskiner för wraparoundlådor, bricka eller bricka & lock, dvs. hyllfärdiga enheter. I vårt sortiment har vi Syntegon Elematic förpackningsmaskiner som är lättinställbara och tillverkar ovannämnda produktförpackningar. Till vårt sortiment hör även Toploader-förpackningslösningar och Pick&Place förpackningslinjer.

Flexibla förpackningsmaskiner för olika material

I flera av de maskiner vi levererar kan man tillverka olika typer av förpackningar. Som exempel kan nämnas Syntegon SVE 2520 DZ vertikala påsförpackningsmaskin. Maskinen kan packa slangpåsar, påsar med sidvikning, ståpåsar, ståpåsar med hörnsvetsning, Doy-påsar med eller utan Zip-slutning. Alla dessa förpackningar packas med en och samma förpackningsmaskin. Till alla påsar går det även att få eurohål utrustning.

Vi levererar även förpackningsmaskiner till flowpack förpackningar med en kapacitet på 1-1750 förpackningar/min. Som förslutningsteknik kan man välja hetförsegling, kallförsegling eller ultraljudsförsegling.

Vi erbjuder även förpackningsmaskiner för vakuumförpackningar till vilka man kan tillägga skyddsgas eller avgasningsgasventiler. Vi levererar även förpackningsmaskiner för glas- och plastflaskor och djupdragna förpackningar. Vi har även förpackningsmaskiner för prefabricerade bägare och flaskor för mejeriindustrin från Syntegon Ampack. Med våra förpackningsmaskiner tillverkas även portionspåsar för torra och flytande produkter. Man kan lägga till etiketteringsutrustning för påsar, flaskor och kartonger i förpackningsmaskinerna.

Förpackningsmaskinernas underhåll, service och reservdelar

Vi erbjuder underhållstjänster för alla förpackningsmaskiner vi levererar. För underhållet ansvarar våra lokala servicetekniker samt våra huvudmäns serviceorganisationer. Med hjälp av underhållskontrakt kan man planera och budgetera förpackningsmaskinernas och förpackningslinjernas underhållskostnader och underhållsstop.

Kontakt »

KONTAKT

NYHETER