Kartoneringsmaskiner

Syntegon tillverkar kartoneringsmaskiner för livsmedels-, läkemedels-, diagnostik-, montage-, samt teknokemiska industrin.

Kartoneringsmaskiner för livsmedels- och annan industri.

Syntegon Kliklok maskiner tillverkas i Bristol (UK) och de används inom ett brett segment inom livsmedels- och annan förpackningsindustri. Maskinerna är antingen kontinuerliga eller taktade med en kapacitet på 10-300 förpackningar/minut. Syntegon Kliklok har även maskiner för Wraparound förpackningar av enskilda produkter som t.ex. bägare för mejeriindustrin eller färdiga portionsförpackningar för livsmedelsindustrin. För dessa maskiner levererar Syntegon även automatisk inmatnings och grupperingsutrustning. Typiska produkter för Klikloks kartoneringsmaskiner är: kex, sötsaker, påsar, kakor samt teknik- och kosmetik produkter.

Bosch Kliklok kartoneringsmaskin

Syntegon Kliklok kartoneringsmaskin

Kartoneringsmaskin för läkemedelsindustrin

Syntegons kartoneringsmaskiner för läkemedelsindustrin tillverkas i Waiblingen (DE). Maskinerna är kontinuerliga eller taktade och har en kapacitet på 10-300 kartonger/min. Typiska produkter för läkemedelsindustrin är: burkar, flaskor, blisterförpackningar, inhalatorer, ampuller och sashe-påsar.

Bosch CUT 1405 - kartoneringsmaskin

Syntegon CUT 1405 - kartoneringsmaskin

Kontakt »

KONTAKT

NYHETER